invader Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Szukam osoby która odebrała by mi kilka rzeczy i wysłała do mnie. Wyjeżdżam w podróż poślubną a Warszawa nie jest na mojej trasie przejazdu Wszystkie koszty pokrywam + wyślę flaszkę wódki weselnej za fatygę. Sprawa ma się rozstrzygnąć po 9 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 A dużo tych rzeczy ? Czy wszystko w jednym miejscu ? Bo w Warszawie wakacje się skończyły i jeździ... a raczej się stoi tak jak zawsze. W razie czego pisz PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 napisz w jakiej dzielnicy ten odbiór (lub na jakiej ulicy). Jak będzie po drodze to czemu nie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi