prosiaczek231 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Znalazłem ładne autko, czy warto zainteresować się nim dogłębnie, ile wynoszą koszty zarejestrowania sprowadzonego; http://moto.allegro.pl/bardzo-ladna-zadban...1206457181.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 coś tanio ta Meganka. Co do rejestracji to u mnie wyszło około 1250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 A jak wygląda?? Patrząc na allegro to roczniki 1997-1998 tak chodzą (2900-3500zł) do rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 po pierwsze poproś o nr vin i pojedź do serwisu renault, będziesz wiedział jak przebiega historia serwisowa tego samochodu i jaki ma przebieg. Po drugie to jest to automat, więc trzeba go sprawdzić dokładnie (ewentualna naprawa przewyższy cenę auta). Jak jesteś tą Megi zainteresowany to jedź z nią do ASO żeby ją sprawdzili, koszt w porównaniu z kupnem miny żaden, a przynajmniej powinieneś mieć pewność, że auto rzeczywiście jest w stanie takim jak wygląda na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Chyba była całkiem niezła, bo dzis się sprzedała, a ja się spózniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 po pierwsze poproś o nr vin i pojedź do serwisu renault, będziesz wiedział jak przebiega historia serwisowa tego samochodu i jaki ma przebieg. Niestety nie zgadzam się z kolegą. Byłem w salonie Renault ze swoim autem. Pokazałem dowód rejestracyjny i nie dowiedziałem się nic. Powiedzieli, że jest polityka prywatności i nie podadzą mi żadnych informacji na temat auta kiedy było u poprzedniego właściciela. Może jak masz kogoś w serwisie to powie Ci coś o aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Po prostu trafiłeś na taki serwis. Jest to zwykłe olewanie klienta i lenistwo. W niektórych serwisach podadzą wiele informacji nawet przez telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Może ktoś ma dojście do serwisu może uda się czegoś dowiedzieć :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Z tego co wiem, to w Poznaniu nie robią problemu z takimi danymi. Jedyny warunek to taki, ze jest się właścicielem auta, lub właściciel jest przy tym obecny. Jesteś z Gdyni, a w Trójmieście jest chyba kilka salonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Byłem już w jednym i nic nie powiedzieli. Muszę spróbować w innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi