m.s. Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 pytanie co kupić megan combi 1,5 dci 2006 styczeń czy scenic 1,9 dci grudzień 2004 do tej pory mam scenica z 1997proszę o rade [sadze ze temat "100 postow i 20 userow" NIE JEST tematem w ktorym warto zapytac co kupic... DrNO] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Trudne pytanie. A do czego Ci jest bardziej potrzebne? Wozisz dużo klamotów- to kombiak Wozisz rodzinkę- Scenik. Ale meganka jest z 2006 i masz jeszcze ponad rok gwarancji. To się liczy. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arektgginger Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 hmm ciezko doradzic... :-/ nie tu masz tylko 85 koni ale auto nowe juz po liftingu albo mocniejszy scenic... to zalezy jak i z czym jezdzisz. :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 to zależy też czy jest to Scenic czy Grand Scenic i jaki silnik i skrzynia jest w kombi jeżeli 105 KM i 6 skrzynia a takie są od 2006 roku to całkowicie wystarczy do całkiem dynamicznej jazdy Ja mam Grandtoura 1.5 dCi 100 KM z 5 skrzynią i jestem bardzo zadowolony wszystko zależy od tego do czego będziesz używał samochodu (jeżeli cena jest porównywalna a nie masz specyficznych wymagań poleciłbym kombi, nowsze i mniej zużyte) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi