kudleY Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam Serdecznie. Jako że chciałbym wstąpić w grono klubowiczów, szukam Megi II z silnikiem 1.9 dCi 120/130KM. I tak oto po setkach ogłoszeń wpadła mi w oko ta oto sztuka: http://otomoto.pl/renault-megane-solar-dac...-C15145189.html Wiem, że wy zobaczycie więcej niż ja. Do spasowania elementów przyczepić się nie można. Zresztą sam sprzedawca pisze o mierniku lakieru. I więcej zdjęć z opisu aukcji : Pozostałe zdjęcia Brak tylko zdjęć silnika :roll: :roll: Zdaje mi się, że warto się umówić, zbadać w aso i ewentualnie brać. A wg was? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 jak dla mnie na 186 tys. na troce za bardzo wytartą kierownice, ale zawsze można zobaczyć autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprox Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 o jakim "wytarciu kierownicy" Ty mówisz ??? przecież ta kierownica jest obszyta skórą i z tego co widzę nie nosi śladów większego zużycia - autko wygląda fajnie ale to tylko fotki a prawdziwe oględziny dadzą prawdziwy obraz auta - natomiast jeśli chodzi o "najbogatszą wersję " to to nie jest najbogatsza wersja z tego co widzę - nie ma podgrzewanych foteli, prawdopodobnie również brak ASR gdyż nie widzę wyłącznika systemu. Ale rozbawiła mnie opowieść Poza tym samochód ten nie został sprowadzony na handel, to bardzo wyszukany i wyjątkowo wyposażony egzemplarz. A sprzedaję go tylko i wylacznie z powodów osobistych. .... a światak siedział i zawijał ...itd :) - ale oczywiście mogę się mylić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1000000 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 baciuś, witam jakbyś zobaczył moja kierownice to byś dopiero zobaczył jak jest wytarta jak kupiłem moja megi to miała 155tys i już była starta i przebieg sprawdzałem w aso aprox, to jest najbogatsza wersja DYNAMIQE LUX a skóra, klimatronik czy navi to jest wszystko w opcji to mozesz sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprox Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 dla mnie pojęcie "wersja najbogatsza" to najbogatsza z wykorzystaniem wszystkich opcji możliwych dla tego modelu :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1000000 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 aprox, to juz twoja sprawa jakie masz pojecie ja pisze jak jest każda firma ma swoje modele aut w rożnych wersjach wyposażenia a reszta to już opcja :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudleY Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 damian1000000 Ta skóra jest aż...za ładna. A wyposażenie rzeczywiście jest bogate, a wersja auta najbogatsza (bez tych dwóch opcji). Auto bez drugiej karty :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi