mihau78 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 http://otomoto.pl/renault-scenic-C14666086.html jak tu jest z trwałością turbiny? czy to ta sama, która siedzi w Scenic II 1.9 120KM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 możesz spróbować obejrzeć auto, jak masz blisko, widać tablice rejestracyjne, więc sprzedający raczej się nie boi sprawdzeń. Nie znam się na dieslach więc w tej kwestii raczej Ci nie pomogę. Ogólnie na zdjęciach wygląda - spoko. Kierowca raczej spokojny i dbał o swoich pasażerów, rzadko się zdarza aby ktoś zapinał pasy z tyłu, a na zdjęciach widać że są zaciągnięte, no chyba że fotelik, a kto z dzieckiem jeździ szaleńczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Wydaje się być ok. Jeśli chodzi o turbo to wszystko zależy jak był użytkowany. Ja w swoim wymieniałem przy 140 tyś ale znów koszt nie był taki wysoki bo około 1000 pln więc to nie jest jakiś wielki wydatek. te silniki są bardzo fajne i oszczędne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dizel2834 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 O widzę autko z moich okolic ;-) Nawet poznaję miejsce gdzie były zdjęcia robione :) W środę czy w czwartek miałem okazję stać koło tego Scenica na parkingu. I z tego co pamiętam to był w całkiem niezłym stanie. A już na pewno tył i prawa strona bo te elementy widziałem najdokładniej Moim zdaniem wart zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi