Krystian Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 WITAM UŻYTKOWNIKÓW MEGANE (SZCZEGÓLNIE DIESLI) WŁAŚNIE WPUŚCIŁEM WIRUSA DO SWOJEGO DCI (102 KM) I UZYSKAŁEM 120KM I WZROST MOMENTU Z 200 DO 248 NM. MUSZĘ PRZYZNAC, ŻE DOPIERO TERAZ MEGI KOMBI JEŹDZI NORMALNIE, MOJE POPREDNIE NARZEKANIE (A NARZEKAŁEM SPORO, BO BYLEM ROZCZAROWANY OSIĄGAMI) BYŁY USPRAWIEDLIWIONE. JEŻDŻĄC CODZIENNIE FIRMOWĄ ASTRĄ 1.6, 105 KM, MIAŁEM WRAŻENIE ŻE MEGI TO MÓŁEK BAGIENNY, TERAZ DOPIERO JEŻDZI SIĘ PORÓWNYWALNIE. JAK KTOŚ MA WOLNE 1600 PLN, TO NAPRAWDĘ WARTO. POZDRAWIAM KRYSTIAN/SZCZECIN [Proszę poprawić swój post, łamiesz regulamin ! - Krzychu ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 ale, żeś się przywitał tym CapLockiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 bardzo bystry tytul tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Jak tylko pojawi się ModTeam polecą gromy... lepiej zawczasu popraw tego Caps Locka 8-)... co do wirusowania - dobra rzecz, o ile ma się trochę kasy... zawsze to dodatkowe kilka kucyków pod maską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ok, ok. przyznaję się, że nie doczytałem regulaminu - moja wina. Ale widzę tu paru niezłych hitlerków, gotowych naskoczć na człeka nawet w środku nocy, chyba z powodu braku innych zajęć. pozdrawiam krystian /szczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 masz jakis wykres z hamowni? w jakiej firmie robiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoMCKP Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 troche cienki ten soft kolega miał 126/300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 a spalanie o ile wzrosło???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 conrado, spalanie powinno troszeczkę zmaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 wzrost KM i mniejsze spalanie?? hmmm godne uwagi ale jeden problem -kasa :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi