Kolo1976 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Witajcie. Nie mogę nigdzie znaleźć nic na temat haka do Grand Scenica III. Proszę Was o informację czy jest możliwiść montażu, jeśli tak to jakiego i gdzie kupić?? Oczywiście poza ASO. Czy trzeba coś ciąć czy bezpośrednio się montuje?? Pozdrawiam. Kolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 http://www.catalogue.bosal.com/pages/tow_s...arspecnr=660527 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo1976 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dzięki za odpowiedź lecz nic z tego nie rozumiem. Widzę, że są dwa rodzaje montażu lecz nic więcej z tego nie wynika (jak się montuje). Jak możesz mi udzielić więcej informacji lub jakieś szczegółowe plany to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Sam zakładasz, czy u mechaników? Dokumenty pdf dokładnie opisują montaż, dodatkowo wyjaśniają czy chcesz wersje na "na bagnet", czy na klasycznych śrubach. Na klasycznych śrubach jest tańszy. Co tu wyjaśniać jedziesz do mechaników, wydajesz ok 500zł i wyjeżdżasz, obowiązkowo jeszcze przegląd oraz pieczątka w dowodzie. To tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo1976 Opublikowano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Dzięki za odpowiedź. [ Dodano: 2011-03-10, 21:30 ] Odświeżę trochę temat bo się wiosna zbliża. Czy ktoś z Was montował już w SIII hak. Jeśli tak to jaki, gdzie (ASO czy poza) i ile to Was kosztowało? Dzisiaj odpowiedział mi gość z firmy (chyba jedynej w Zielonej Górze), która montuje haki. 1. Hak 498 zł. 2. Moduł 480 zł (nie mam pojęcia co to za moduł i czy jest konieczny) 3. Montaż 140 zł. Proszę o Wasze opinie. Pozdraiwam. Kolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi