exclusive Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Targi w Paryżu otwarte pełną para.... ale to co na nich zobaczyłem, to... Renault, które bardzo przypomina Audi R8. http://www.motofilm.pl/2010/10/01/paryz-20...-dezir-concept/ Ladnie ak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Podobne, bo to taki rodzaj autka, tak jak każdy hatchback podobny, bez przesady. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 w sumie podobne :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Tak średnio podobny IMHO, po prostu taki sportowy konwenans. Z resztą teraz wszystkie auta są do siebie podobne, patrz np. Megane III 3d. vs. Astra 4 3d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 prędzej mi kaktus wyrośnie :), Renault nie bedzie robił konkurencji dla Nissana ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Musiałby być dużo tańszy od Audi, żebym np. ja się dał na niego skusić :) zakłądając, że miałbym kase na takie auto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 na moje może nie klonuje, ale w tym samym kierunku zmierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi