endriu626 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 witam moj problem to szarpanie i dlawienie tak jak by brakowalo paliwa na benzynie i lpg a wiec pojechalem na kompa i klien powiedzial ze mam uszkodzona cewke zalponowa bo nie pali na 1,4 gar zmienilem no i nic nie pomoglo! pomyslalem ze moze i druga cewka padnieta no i tez wymienilem Sad Sad i dalej sie dusi i dlawi! i zmienilem przewody ! i tez bez zmian Sad Sad Sad ludzie co sie kur...... dzieje ???? prosze o podpowiedz :-| :-| :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Wiesz mialem podobne objawy tylko u mnie zaczelo sie od swiec przez kable a skonczylo na cewce - jedna wymienilem i hula jak nowy Sprawdz jeszcze te elementy i moze wszystko bedzie gites :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veerapan Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 To pewnie nie odpowiedni temat ale jak uzyskam odpowiedz to moderator bedzie mogl usunac posta. Forum jest dosc obszerne i nie wiem czy jest lepszy temat aby sie o to zapytac. Mam problem. Posiadam Renault Megane Scenic 2.0 z 1998 r. benzyna + gaz. Chce kupic przez internet pompe paliwowa lecz musze znac oznaczenie silnika (niestety samochod jest poza moim zasiegiem, a ksiazeczki tez nie mam). Czy ktos moglby mi podpowiedziec jakie oznaczenie ma ten typ Scenica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blink Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Mam problem. Posiadam Renault Megane Scenic 2.0 z 1998 r. benzyna + gaz. Chce kupic przez internet pompe paliwowa lecz musze znac oznaczenie silnika (niestety samochod jest poza moim zasiegiem, a ksiazeczki tez nie mam). Czy ktos moglby mi podpowiedziec jakie oznaczenie ma ten typ Scenica ? Mam ten sam model i rocznik v16 typ silnika oznaczony jest jako F3R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 F3R.pytanie tylko czy to F3R 750 czy F3R 702 (chyba taki nr był) bo różnią się one mocą 115 vs 109 km (ten drugi to chyba tylko w CH sprzedawali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blink Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ups, tego to juz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi