duczek9215 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 mam takie pytanie ile gdzieś kosztuję konserwacja spodu samochodu na zimę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 A po co chcesz go konserwować jak scenic jest fabrycznie konserwowany i to dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczek9215 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 oki ,,a nie wiem tak jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Skoro to I PH I, to wcale nie jest tak dobrze zakonserwowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczek9215 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 a jaki koszt może być konserwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Rozrzut na tym polu jest spory i przeważnie waha się w granicach od 150 do 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 I PH I, to wcale nie jest tak dobrze zakonserwowany Jeśli był rzeźbiony od dołu to nie ale jeśli jest fabrycznie to zostaw tak jak jest ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Prawie wszystkie Megi PH1 i Sceniki PH1 z początków produkcji mają problemy z rdzą. Najczęściej wyłazi ona na progach i na tylnych błotnikach. Ja mam Megi i już miałem wymieniane progi, kilka osób z rodziny ma Sceniki i też za ciekawie z tym nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 rdza zjada głównie egzemplarze powypadkowe, oryginały z fabryki (jeśli jeszcze takie są ;-) ) trzymają się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczek9215 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 no ja mam właśnie mała rdze z tyłu na nadkolach jutro jadę na giełdę kopic nadkola i przy okazji myślałem o konserwacji spodu pod spodem jak patrzyłem to 0 rdzy ale dla pewności myślałem żeby zakonserwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Podłogi raczej nie zjada, tylko tak jak pisałem progi i tylne nadkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 oryginały z fabryki (jeśli jeszcze takie są ;-) ) trzymają się dobrze. Dokładnie o tym pisałem i takowych lepiej n i e r u s z a ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczek9215 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 oki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi