Sławek17 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 czy to prawda? Tak wyczytałem w dzisiejszym "Motorze". Podają, że megane 3 i 5d produkowane są w Hiszpanii a kombi i fluence w Turcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Kombi tez w Hiszpani z tego co pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 mi też się wydaje, że w Hiszpani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ver_batim Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Z tego co mi wiadomo tylko sedna jest produkowany w Turcji (tak też mi powiedziano w salonie). Nie wiem czy to tylko moje odczucia, ale siedząc najpierw w Combi a potem w Fluence, to miałem dziwne wrażenie, że 4D jest znacznie gorzej wykonany. GrandTour mnie urzekł a Fluence nie bardzo. Z zewnątrz bardzo ładny a w środku, mimo że podobny, to jednak inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 z tego co ja wiem to hatchback był robiony we francji pozostałe w turcji wiedza od mechanika renault ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 "Testowany model z 1,4 l silnikiem benzynowym dostępny jest w dwóch wersjach wyposażenia, najbogatszej Privilege i Dynamique, którą wzięliśmy pod lupę. Auto produkowane jest w północnej Hiszpanii, w mieście Palencia." - tutaj link - chodzi o kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farrago Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 świadectwo homologacji mówi: RENAULT sas. 13-15, Quai Alphonse Le Gallo, 92100 Boulogne-Billancourt czyli Francja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP-LPC Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 To jest raczej adres koncernu-producenta nie koniecznie oznaczający konkretną fabrykę. Z tego co ja wiem to GT produkowany jest w Hiszpanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piratt Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Mój Coupe jest na pewno z Palenci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi