itra Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Ja rówież już po wymianie oponek :) (bez kolejki :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Panowie, ten temat jest o tym czy ktoś założył opony czy też nie- dyskusja o funkcjonalności danych firm opon czy inne tematy nie podlegają temu wątkowi, proszę nie zaśmiecać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Dzisiaj właśnie się zastanawiałem jak jechałem z Gdańska do Słupska, patrzę a tu 5 stopni w słońcu o godzinie 15, czy by nie zmienić. Ale pewnie i tak zmienię jakoś przed pierwszym dopiero. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janko74 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 A ja zmieniłem w piątek. Cena - 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Ja w sobotę też wymieniłem :) ale auto dziwnie wyglada na 15" po 17" letniej... ale pewnie spalanie spadnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Witam Ja mam komplet letnich i zimowych kółek. W sobotę 16.10.2010r na mojej megi są już te zimowe kółeczka. Zmieniłem sam przed garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Zamieniłem dziś i ja.Komplet letni czeka do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Dzisiaj wymieniłem buciki, trampeczki umyte czekają do kwietnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.ab Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 wymieniłem i ja, jestem o 130 zł biedniejszy (wymiana + przechowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 A ja na ten sezon muszę zakupić zastanawiam się nad Dębica Figaro 2, Matadorem Nordicca Basic i Barum Polaris 2 sztuka z rabatem 105 - 110zł chyba że ktoś wspomoże to wezmę Fulde Kistall Montero 3 za 135zł :) U mnie wymiana z wyważeniem (zależy ile odważników) od 50 - 75zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek74 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 zimówek nie mamy załozonych jeszcze , ... Ob iwan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo1976 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Ja już od środy na zimówkach. Cena w Zielonej Górze 68 zł bez zaworów, 80 zł z wymianą zaworów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq111 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Wczoraj założyłem zimowe oponki. Alusy wymyte i schowane w piwnicy. Resztę postu o opinii opon usunęłam- nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Wczoraj wymieniłem już oponki. Kołpaczki ( nie stać na felgi ) stare zamontowane, a nowe ( letnie ) wymyte i schowane. Wyważenie i montaż 40zł ( 10zł/opona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Wymienione. Koszt 0 pln. ;-), jedynie 45 min. pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi