Sergionex Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zapomniałem jeszcze o jednym - czy ktoś wie jak postawić wycieraczki do pionu? Przed chwilą pytałem o to samo http://megane.com.pl/postlink/218421.htm#218421 Ja mam gwarancję na 4 lata albo 80k km - jednak coś mi się zdaje, że starczy na max 3 lata bo rocznie robię 30-40k km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1807 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Panowie. Czy wszystkie przyciski w panelu sterowania szybami, lusterkami na drzwiach kierowcy są podświetlane. W moim aucie nie są podświetlone przyciski zmieniające stronę sterowania lusterkami i składanie lusterek? Czy to jakaś wada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 podejrzewam że nie bo u mnie w MIII jest identycznie - producent zaoczędził na instalacji jakies 1-2 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Ja mam wszystkie podświetlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 dobra doprecyzujmy (moze we flusiu jest inny panel z przełacznikami). W mojej mIII jest panel jak na zdjeciach - czerwonym kolorem zaznaczylem niepodswietlane miejsca (regulowanie i składanie lusterek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysm Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 U mnie jest dokładnie tak samo jak u Kolegi Athlona64x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1807 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 dokładnie o te przyciski mi chodziło. Panel mam we Fluence taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seikens Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Witam Po dwóch latach eksploatacji Fluence i po usunięciu mankamentów, auto nie stwarza problemów. Pozdrawiam Edytowane 17 Czerwca 2012 przez seikens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi