Paczus Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Witam! Posiadam Megane 1.9 DCI z 2004 roku i nie wiem jaką mam wesje wyposażenia. Oto moje wyposażenie: ABS, ESP, ASR 6x AirBAG el. 4x szyby el. lusterka wspomaganie klima manualna skrzynia biegów 6 biegowa manual klamki, zderzaki, obudowy lusterek w kolorze nadwozia alufelgi 17' relingi sensor deszczu i zmierzchu i to chyba wszsytko z tych ważniejszych rzeczy... Dzięki z góry za info ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Jeśli nie masz hands free, to masz wersję Comfort. ;-) edit: Czyli zapewne masz Luxe Expression, jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczus Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 mam hands free [ Dodano: 2007-07-16, 23:32 ] cinek, dzieki za pomoc, bo mam juz Megi juz prawie 4 miesiące i nadal nie widzialem jaką mam wersje.... dzieki dobrej nocy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 ja tez mam 1.9dci skrzynia 6 z 2003, alu 16'', składana lusterka, hands free, srebrne klamki, beżowa pół skóra, klimatronic, radyjko ze zmieniarką 6cd, sensory deszczu zmierzchu, ale bez ESP... co to za wersja będzie ? luxe privilage ? bo nawet nie wiem jak to zdekodować z tej naklejki na słupku.... może ma ktoś opis poszczególnych oznaczeń na tej naklejce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 slavOK >> Tak, Luxe Privilage. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Najlepiej też pokazać jak wygląda środek auta. Luxe Privilage to jasna skóra, Confort/Luxe Dynamique(czy jak sie to pisze) czarna skóra Pack/Confort/Luxe Expression to było jasne wnętrze i wszystko na zewnątrz w jednym kolorze Pack/Confort Authentique to czarne wykończenie i zewnętrzne elementy czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Klima manualna el lusterka hands free lusterka i klamki w kolorze nadwozia sensory szyba, światłą - bez skóry (tapicerka w kratke, wnetrze auta szaro beżowe) - bez ESP ASR - Brak Tempomatu czyli mam Luxe Expression ?? P.S co to są czujniki oswietlenia dojazdu do domu czy cos takiego i czy kazdas wersja ma czujniki cisnienie w oponach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 co to są czujniki oswietlenia dojazdu do domu to nie czujniki, ale raczej funkcja. wyśadasz, zamykasz i poświeci Ci auto jeszcze kilka chwil światłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 czy kazdas wersja ma czujniki cisnienie w oponach ? nie, moja np. nie ma - tego chyba nie było jako standardowe wyposażenie, trzeba było sobie dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Czujniki ciśnienia Pack - niedostępne Confort - na zamówienie Luxe - standard Follow me home (chyba tak to było nie pamiętam) - oświetlenie drogi do domu Po wyłączeniu pojazdu trzeba pociągnąć kilka razy długimi światłami. Za którymś razem załączy się to a każde następne pociągnięcie wydłuża czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 DRIVER ty masz bodajze wlasnie expression a nie kazde LUXE ma czujnik cisnienia, moj DYnamique nie ma (i dobrze) no chyba ze teraz to jest standard.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 no moje luxe tez nie ma czujnika ciśnienia, z czego się cieszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tunia Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 A co ja mogę mieć? ;-) Czarne wnętrze, środki foteli w kratkę, czarne klamki i obwódki w środku. Na zewnątrz: klamki, lusterka, zderzaki w kolorze nadwozia 6 poduszek 4 el. szyby el lusterka climatronik 1,9 dCi, 6 biegowa skrzynia 2004 rok czujnik deszczu i zmierzchu radio fabryczne W komisie uważają, że to Luxe Dynamique Czujniki ciśnienia w czymś przeszkadzają, czy są zbyt czułe i świrują?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 są zbyt czułe i świrują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Małe sprostowanie ;-) Widocznie w Luxe też to była opcja. Ja mam i na początku były ogromne problemy ale teraz jest wszystko bardzo dobrze :) Tunia raczej nie masz Luxe Dynamique bo powinna być czarna skóra i srebrne klamki w środku, ale może jakieś fotki, bo czarne fotele w kratkę to Authentique(czy jak się to pisze), ale nie pasują mi klamki w kolorze nadwozia. Może to być Confort Dynamique bo tam była skóra w opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi