kraszczak Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 http://otomoto.pl/renault-scenic-zeszwajca...-C15669115.html Nigdy nie miałem Renaulta i chciałbym się trochę dowiedzieć jak się sprawują. Dodam że automatyczna skrzynia biegów jest decydująca przy wyborze samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idziboss Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 tzn. chcesz z automatem czy nie? jeśli chcesz jeździć komfortowo i wygodnie to zdecydowanie tak, jeśli szukasz bezawaryjnego samochodu to chyba jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraszczak Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 tak zależy mi na tym aby to był automat. proszę o ocenę tego scenica bo mam zamiar go obejrzeć i może kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Witam kraszczaka, auto ma odpowiedni silniczek, 2.0l 16V, czyli 139KM, rocznik również jeszcze do jazdy, blachy cynkowe, przednie błotniki plastikowe, nie bardzo widać aby był bity z przodu, jak pojedziesz sprawdzić zerknij na naklejki reflektorów, tam musi być data ich produkcji, jeśli więc oryginalne to musi być ten sam rocznik, martwi mnie jednak jakieś dziwne przebarwienie rdzawe kolumny amortyzatora lewego (jeśli ktoś nałożył fluidol to po co, była ingerencja?) Również zacisk na przewodzie umiera na rudo. Na tyle dachu antenka pewnie od telefonu bo i w środku w nogach pasażera jakiś przewód. Boczki tylnych drzwi - co to za muchy posiadały symetrycznie, brzęczały i przykręcił wkrętami z zaślepkami, a może były tam fabryczne rolety przeciw słonecznie, ukradli? Cena wysoka, ten przynajmniej napisał, że do zapłacenia recykling, ale musisz go opłacić na jego nazwisko - i tak nie ładnie, oczywiście nie pokazana podświetlona tablica wskaźników, więc nie wiadomo czy serwis zgaśnie, a rejestracja 270zł (tablice i książka). Przegląd świeży, dopiero sprowadził, nic nie ma o OC, czyli musisz odjechać lawetą, a więc jazdy próbnej nie będzie żeby zrobić jakieś minimalnie 10km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraszczak Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Dziękuję za wyczerpującą informację Zygmunt. Na pewno sam bym nie wpadł aby oglądać takie szczegóły. Nawet nie zdążyłem obejrzeć bo chyba ktoś go kupił. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 kraszczak, szukaj dalej, naprawdę warto, to sympatyczne autka, tylko trzeba trafić dobry egzemplarz, nie rezygnuj z marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi