umin Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam, jestem tu nowy, znalazłem takie ogłoszenie, po wstępnych oględzinach w nocy tył po przejściach, ale tylko lekkich. Może ktoś zna to auto lub coś ze zdjęc powie.. http://allegro.pl/renault-megane-coupe-2-0...1300804164.html Jutro chce podjechać na jazdę próbną, ewentualnie finalizować. Czy może ktoś na szybko napisać ogólnie coś o tym aucie, dotychczas siedziałem w grupie VAG. Będzie to drugie auto w rodzinie, dla żonki. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 przód też był kombinowany - lampy jednokomorowe. ale poza tym wygląda ładnie, ma klimę i za taką cenę sam bym się za czymś takim zakręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 akurat w tym roczniku lampy były jedno komorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Hej, mnie natomiast zastanawia jak to możliwe że autko nie ma żadnych zarysowań, lakier błysk-połysk prawie jak nówka a przy tym widać, że klapa źle leży po prawej stronie, lewa lampa też tak dziwnie siedzi - jakby źle spasowana. Wygląda na to, że ktoś przeleciał cały samochód na nowy lakier aby zamaskować niedoskonałości, szpachle itp. Nie zdziwiłbym się gdyby ten handlarz wyczyścił również komorę silnika... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umin Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam... autko oglądałem, dzwon konkretny, błotnik, cały bok kierowcy, maska malowane. Szyba przód inna. Dziś kupiłem inne coupe 2.0 16V 1996 - klima elektryka, CD zmieniarka oryginał, ALu + stal zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi