stefek1313 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Szukam bagażnika na mojegą Lagune Chodzi mi o takie proste belki, na których mogę przewieźć 2 rowery. Później chciałbym na nim wozić narty. Możecie coś polecić? Macie jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 nie wiem czy zauwazyles ale to jest forum o megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Myśle, że odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz na FORUM LAGUNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Panowie, nie badzcie samolubni, Lalunia tez Renault. stefek1313, ja osobiscie uzywam systemu nosnego InterPack SilverLine i do tego uchwyty rowerowe Atera GiroII, z zestawu jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi