rufi27 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 prosze kolegów o sprawdzenie autka po VIN VF1JMRGO629966954 http://ggcars.otomoto.pl/renault-scenic-al...-C15815988.html POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 my nic nie sprawdzimy, zadzwoń do ASO i Ci wszystko powiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufi27 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 cytat a może po fotkach coś mi powiecie? w ASO chca pisemną zgodę wlaściciela auta nie cytujemy całości, jeśli odpowiadamy bezpośrednio pod cytowanym postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 no po fotkach być może coś da się pogdybać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufi27 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 cytat fotki są na stronie komisu - link podany w pierwszym poście nie cytujemy całości, jeśli odpowiadamy bezpośrednio pod cytowanym postem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 a co chcesz wiedzieć o tym autku, wygląda ładnie, warte obejrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufi27 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 mi też się podoba ale niepokoi mnie tył na zdjęciach jakoś niesymetryczne te odstępy. albo ja mam jakieś paranoje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 no właśnie też się tak przyglądałem, jak nie masz daleko to możesz podjechać i zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 rufi27 zadzwoń do ASO w Bydgoszczy lub w Grudziądzu ja tam sprawdzałem swoją megankę i nie było żadnego problemu z potwierdzeniem przebiegu i dokonywanych napraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufi27 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 dzięki! Dzwoniłem. Ostatni przegled w lipcu 2010 przy stanie licznika 202 071km (bez wymiany rozrządu) a co ciekawe byl bity z tyłu (jednak) naprawa przez serwis z ubezpieczenia. przeglądy regularnie co 30 000km w 2008 był na serwisie z przebiegiem 122 000km na wymianie rozrządu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 czyli ostatnio tylko tyłem jeżdził dziwny facet serwisuje auto i cofa licznik :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufi27 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 auto sprowadzone i serwisowane w niemczech. kwestia czy zarejestrowane i kiedy? może przyjechało tłuczone mocniej z niemiec i naprawiane w polsce juz poza serwisem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo1976 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Rufi masz raptem 50 km abya auto obejrzeć, ale już widać, że gość kłamie. Pisze, że bezwypadkoway, a po Twoim telefonie okazuje się że był walony w dupkę . Ty piszesz, że w lipcu 2010 był na przeglądzie i miał 202 tys. km a w ogłoszeniu niecałe 160 tys. km. Ja na Twoim miejscu bym sobie odpuścił to auto. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja na Twoim miejscu bym sobie odpuścił to auto. Ja też...nie wiadomo co jeszcze wyjdzie w praniu jak już tak koleś mataczy... :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jart Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Auto rok produkcji 2003 na bank, rejestracja marzec 2004.cześci użyte do montarzu modelu 46 do 50 tydzień 2002!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi