Gość kanzi Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 witam serdecznie (dopiero się zalogowałem więc proszę o wyrozumiałość) forumowiczów prosze o ocene auta z alledrogo według mnie jes najlepsza ocena jaką można dokonać na odległość (może ktoś ogladał wcześniej) za każdą uwagę dotyczaca auta dziekuję http://allegro.pl/renault-megane-1-9dc-130...1311260432.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 poproś sprzedawcę o VIN i sprawdz historie serwisową auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Szczerzę mówiąc jak na 2006 rok cena jest stosunkowo mała. Ale to może właśnie jest okazja :-P Co do autka to KOSA78 ma racje poproś o VIN chociaż może Ci to za wiele nie dać bo w ASO i tak będziesz musiał prosić o to by pokazali historię bo pokazują ją tylko właścicielowi autka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 mało zdjęć, brak zdjęcia komory silnika, coś mało kasy jak za ten rocznik i za ten silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michi Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 nad lewym reflektorem (tam gdzie się spotyka maska,zderzak i reflektor) jest mniejsza szczelina niż nad prawym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kanzi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 prosze o kolejna ocene 2 meganek moze ktos z forumowiczow mieszka w iławie/kaliszu i pomógłby podjąć ostateczna decyzje oczywiscie za jakis dobry browar pozdrawiam lukash http://allegro.pl/show_item.php?item=13146...82+wys%C5%82any. http://allegro.pl/renault-megane-ii-2004-r...1330003285.html Zasady pisowni postów jasno zostały określone w regulaminie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 To pierwsze jest sprowadzane i jak na 2005 według mnie ma dosyć duży przebieg. To drugie też sprowadzone ale tam jeszcze musisz dokonać opłat. Poza tym beżowa tapicerka nie wiem czy to jest dobry pomysł... Ciągle brudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 jeśli miałbym wybierać pomiędzy tymi dwoma, wybrałbym tego pierwszego, ponieważ przebieg jest niej więcej odpowiedni do wieku auta, bo nie chce mi się wierzyć że ktoś zrobił tylko 89 000 w 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kanzi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 za pierwsze pomocne opinie dziekuje -dodam tylko ze ten drugi z przebiegiem 89tys. ma date pierwszej rejestracji 28.12.2004 -wychodzi 18tys/rok niby realne ale nigdy nie wiadomo... czekam ciagle na sprawdzenie VIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi