normek Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Mam pytanie otóż chcę sobię zakupić fabryczne radio do Meganki 2. Lecz odkryłem iż nie mam anteny Gdzie była ona fabrycznie zamontowana i gdzie taką dorwać :} Rzecz jasna jak przeciągnąć przewód by podłączyć do odtwarzacza :)? Dzięki za pomoc możecie zarzucić jakimiś linkami :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 a jaka masz wersje? zerknij sobie do "nasze auta" tam zobaczysz na fotkach chocby u mnie. a tak w ogole jeszcze nie widzialem MII bez anteny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Szczerze to z tego co wiem nawet jeśli megana nie miała radia to było wszystko przygotowane i antena też była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 tez mi sie tak wydaje. do tego 4 glosniki z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
normek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No anteny samej nie ma :) Tylko gniazdo jest muszę dorwać samą antenę a raczej ten wkręcany pręt :). Radia nie miałem od sprowadzenia pojazdu było wymontowane. Kumpel mi chce sprzedać kaseciaka za 50 zł ;] tylko czy nie będzie problemu z odkodowaniem czy coś? Wiem że kaseciaki to przeżytek ale chociaż RMF FM sobie posłucham i już weselej w dłuższej trasie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Czyli antena byla tylko komus sie spodobala i sobie wykrecil :) Ten bacik wkrecany to kupisz w kazdym motoryzacyjnym, bo gwint jest chyba we wszystkich antenach ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spadii Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam! Moja renia była wersją anty muzyczną - nie było radia, tylko zaślepka, w miejscach gdzie powinny znajdować się głośniki były gąbeczki, ale antena była i jest, wytarczyło ja podłączyć i wszystko gra :) Jeżeli chodzi o radyjko - za 300zł można kupić LG, cd, mp3, antywstrząs, pilot, rds itp. Radyjko sprawuje się bardzo dobrze. Pzdr Spadii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jak mozesz to podaj model tego LG, chcialem zobaczyc sobie jak wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spadii Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam! Model - LG lac-m1500 pzdr Spadii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi