voth Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam serdecznie. Jestem na etapie wyboru autka dla dziewczyny. Priorytetem dla niej jest mała awaryjność auta,ekonomiczność jazdy, rocznik oraz silnik diesla. Natrafiłem na tego oto meganka http://moto.allegro.pl/reneult-megane-tdi-...1338080985.html . Oferta wydaje się być atrakcyjna. Nie pasuje mi jednak oznaczenie 1.9 TDI z tym co jest na listwach bocznych i mocą. Z tego co udało mi się dowiedzieć to auto miało wymienianą maskę oraz reflektory przednie. Proszę o opinię użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 1.TO BURAK JAKIŚ :) TDI tyczy się aut koncernu VW 2.76 tysia jasne zobacz na pedały jakie powycierane 3.2003r. coś mi się zdaje że ten model produkowali tylko do 2002r. ale mogę się mylić :-/ 4.Jakiś twardziel jak dopiero co rozrząd zmieniał przy 76 tysia :) 5.Brak tylnej wycieraczki i ten przód faktycznie coś nie teges wygląda ciekawe czy ma jeszcze poduszki ? a najlepiej zadzwoń i poproś o VIN jeżeli auto było faktycznie serwisowane to obojętnie jakie ASO poda Ci datę ostatniego przeglądu lub naprawy i przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja się tylko zastanawiam... Kto kupuje diesla (tdi :)) i robi koło 10tys rocznie? I oczywiście zrobił wszystko właśnie teraz, przed sprzedażą... Taaa, ciekawe co na to świstak. Jakoś nie wierzę w to ogłoszenie :) Pzdr, P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jart Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 No widać że auto mocno kombinowane, takie jak stodoła! A co do przebiegu to na bank ściema, chociaż ostatnio przewinęła mi się Corsa C 2002 rok z przebiegiem 59 tys, 1,7 DI i Pełny serwis, co o dziwo auto z włoch i miało 3 właścicieli, ale oryginał lakier, części, udokumentowana każda naprawa i każde wpłacone Euro.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Auto po spotkaniu z mamutem :) Halogeny zamienniki (zaparowane), zderzak źle spasowany. Przebieg :) zobacz na pedał sprzęgła i hamulca - widać ,że ma dużo więcej( mój ma 240 a nie są tak wytarte) Odpuść sobie i szukaj innej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 chłopie w cuda wierzysz ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Zestaw głośno mówiący i taki przebieg pewnie :) do tego brak tylnej wycieraczki. W tym roczniku (jeżeli możliwe,że 2003 w co wątpię) to raczej już DCI. Odpuść sobie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi