bartek3430 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 wielkie gratulacje !!!!!!! :) :) i teraz koniec życia :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawir1995 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Dołączam się do gratulacji!!! "Z żoną źle ale bez żony jeszcze gorzej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 gratuluje ale niedługo skończy sie czas na mody meganki a wolny czas zamiast na auto bedziesz poświęćał na doradzanie jaki puder do powiek kupic, a jak dobrze pójdzie to przewijanie dziecka :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 oświęćał na doradzanie jaki puder do powiek kupic, a to powieki sie pudruje chyba nie :) no masz kobiety są pełne zagadek, ja ze swoją jestem 3 lata i nie wiedziałem, że powieki sie pudruje heheh :) chyba raczej policzki, twarz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 nie czepiej sie Human Resources, nie ma kobiety wiec niewie ! :) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Żal chłopa :cry: Taki dobry z niego moderator był... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 moze po prostu mam inne rzeczy na głowie anieżeli skupianie się na tak prozaicznych czynnościach i dywagowaniu co się pudruje a czego nie:-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 ja również tu się dołączę do gratulacji, panowie trzeba będzie jakąś delegacje wysłać nie? tak ze 20 aut co by szpaler zrobić :-P :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Gratuluje męskiej decyzji - może być tylko lepiej<ok> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 a mnie to az tak potrzepalo ze od wtorku w szpitalu jestem ;P jak wszystko pojdzie ok to w piatek wyjde :) nie ma obawy, nikomu sie czerwne paski nie upieka, chyba ze mnie narzeczona spacyfikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 A cóż Cię takiego Doktorku spotkało, że to nam w szpitalu wylądowałeś... zdrowiej tam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 kobieta mnie pobila... :) a tak serio to morfologia zla i potrzebowalem przetoczenia krwii. juz jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 a tak serio to morfologia zla i potrzebowalem przetoczenia krwii. :-/ brzmi groźnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mry_ Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Sprawa jest prosta: Oświadczyny - jest piknie Ślub i Wesele - jest piknie Pierwszy Potomek - tyż piknie Drugi Potomek - pojawiają się znaczne naciski ze strony żony, że już dawno powinieneś zamienić Megane HB na Megane Scenic Już nie jest tak PIKNIE .... Z autopsji, ale ... nie przeżyjesz, nie zobaczysz. Swoją drogą - POWODZENIA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 co do zamiany HB ma Vana... :} ta rozmowa juz byla u mnie ;P robi sie groznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi