mry_ Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Ups ... Usuń i zapomnij o moim poście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 spoko spoko, moze ktos inny sie opamieta zanim sie "pomyli" i oswiadczy :) ale juz wiem, ze jak bedzie kiedys dzieciak lub dwa to odpowiednio ScenicIII 2.0dCi lub GrandScenicIII 2.2dCi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mry_ Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Megane Scenic: - albo się Jej podoba (co dziwne nie jest) - albo staniesz się materiałem niezbednym do prokreacji, co tak właściwie staje się sensem życia :) ale zabrzmiało :) hehe, ma poukładane kobita w głowie :) Ja zawszelubiłem widok fotelików dla brzdąców w aucie, pewnie za niedługo też polubisz. Miłego DrNO, i pamiętaj jak se pościelesz, tak się wyspisz :) ja nie żałuje, nawet gdybym musiał już kupić Megane Grand Scenic :):):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Gratulacje, gratulacje, Bogu ducha winien, pomyśleć... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooterek Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Nie znamy się ale i tak gratuluje !!! przede wszystkim odwagi :) mi to na szczęście jeszcze nie grozi więc szukam Megi htb :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi