Obiboc Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Mam pytanko odnosnie Modusa, czy ktos z forumowiczów jest posiadaczem takowego auta? Coraz częściej pojawia się gadka na temat pozbycia się MOJEGO auta ( Daweoo Nubira) i kupienia drugiego innego nowszego w dieslu. Zastanawiałem się nad Clio 2004-2005, Modusem no i Megane ale krótkim . Z Clio mam pewne doswiadczenie, z Meganka również, natomiast o Modusie wiem tyle ze jest i to wsio. Ogólnie Modus ma jedna podstawowa zaletę jeśli chodzi o kupno, jest tani. Pytanie czy jest to związane z awaryjnością czy też wygladem auta? Macie jakieś sugestie spostrzezenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziebice1 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Mnie też temat Modus-a interesuje,z tego co wiem od Renault to ten model nie jest dostępny na polskim rynku,tylko import. Poczekam na inne wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi