Lewy Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 przed tym czyms w rodzaju przepustnicy Skoro tak, to na wskaźniku nigdy nie pojawia sie podciśnienie. Chyba że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jakieś tam pewnie jest, bo filtr powietrza robi swoje, ale jasne że powinno być podłączone za przepustnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 snap, jak Ci ten budzik od turbo dziala? sam jestem zainteresowany montarzem ale w innym miejscu. - jak zrobic, by pokazywal cisnienia pozytywne jak i negatywne? - jakie kable trzeba przeciagnac do kabiny i ktoredy Ty je dales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grissley Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 kable przez przegrodę to w Meganie chyba tylko koło głównej wiązki da się puścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoMCKP Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ja u siebie mam słupeczek home made i paru kumpli też u mnie wygląda mniej więcej tak a tak wyglada z miejscem na 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomu80 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 A ten elektroniczny wskaźnik doładowania (bez wężyka) do czego się podłącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi