lukasz121 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam Jestem zainteresowany zakupem tej Meganki: http://otomoto.pl/renault-megane-expressio...-C14945550.html Czy możecie wyrazić swoją opinię na jej temat może ktoś już już widział ?? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 chyba tania, ciekawe tylko czemu ten plastik podszybia popękany. Raczej sam nie popękał, tylko przy okazji jakiejś roboty... Uszkodzona klima i to podszybie mi osobiście pachnie dzwonem, naprawionym tanio (nie naprawiali klimy po uderzeniu i naprawili niechlujnie łamiąc plastiki). Już kiedyś coś takiego widziałem. Przy 90tkm nie ma szans na takie uszkodzenia "ze starości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witaj, na zdjęciach; 1- źle spasowany zderzak przedni z błotnikami, z drugiej strony też to widać, alufelga podrapana, 3 - odstaje błotnik od profilu drzwi, linia pionowa, 7 zdjęcie - widać zardzewiałą śrubkę torx na słupku drzwi, która przytrzymuje zaślepkę. Ogólnie, jak ma uszkodzoną klimę, to czemu sam nie naprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi