aguśka Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 nie działa mi nawigacja :) prawdopodobnie nie widzi anteny( nie wskazuje położenia). co zrobić? [w kolorze czerwonym pisze jedynie administracja, pierwsze ostrzeżenie]-Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 oj bedzie ostrzezenie 8-) zmien kolor literek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguśka Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 ten jest zły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 polecam lekturę regulaminu to będziesz wiedzieć :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 tak ;-) przeczytaj regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguśka Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 rety ja chce tylko wiedziec co z ta moja nawigacja.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 [CIACH!!!][cytowanie całości postu pod którym bezpośrednio odpowiadamy jest zakazane w regulaminie, ostatnie ostrzeżenie]-Robak zepsuta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguśka Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 nie lokalizuje polozenia, tak jakby nie wykrywalo anteny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolowy Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 witam. sprowadzilem Megane 1.5 dCi z 2005 roku z Belgii. mam problem z nawigacja... a raczej z brakiem plyty do niej. moze jest ktos taki, kto umiesci linka do sciagniecia wymaganej plyty albo chociaz wesprze dobra rada. z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A to panie dziejku jest Carminat 5000. Jak mu zapodasz płytę to ten komunikat zniknie. Tylko pamiętaj jak włożysz płytę i ją przemieli to przełącz sobie na angielski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolowy Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 to teraz kwestia jest plyty... czekam ma zrodlo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 karolowy zadowolony bo coś zamilkłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolowy Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 o stary dzieki wielkie! zasysam az milo normalnie! srednia predkosc 60 kilo na sekunde! masakra! jeszcze raz dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Jeżeli nie będą pasowały bo są to SH1 to SH3 już mam namierzone i też zrobisz testy ja właśnie idę wciskać SH3 zobaczymy czy łyknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meszuzel Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 tacim, macie link do map pod SH1 i SH3 to dawajcie. jest masa ludzi która na to czeka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi