ewelinka212 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 witam wszystkich jestem nowa na tym forum, szukam właśnie meganki II koledzy co sądzicie o tym aucie http://allegro.pl/sliczna-meganka-1-9-dci-...1406815421.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Gość zarzucił masę zdjęć jakby chciał zagadać klienta. W rzeczywistości jest to masa fotografii do ogłupienia oglądającego. Nie ma zdjęcia z lewej strony kierownicy, które potwierdziłoby fakt ESP i ASR. Moim zdaniem przedni zderzak jest źle spasowany i linie nad reflektorami i przy błotnikach się nie zgrywają. Wytarta kierownica świadczy o przebiegu większym niż 130 tys km. Brak zdjęć komory silnika. W opisie używa rzadko polskiej czcionki. Moim zdaniem tradycyjna próba wciśnięcia kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelinka212 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 kolego dziękuje serdecznie, właśnie dzwoniła i już nie aktualne, nie wiem czy nie dostne bana od moda ale czy możesz wypowiedzieć się o ty aucie http://allegro.pl/scenic-ii-1-9-dci-120-km...1398249247.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 źle spasowany reflektor po stronie kierowcy, o przebiegu nie wspominając :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 16-17 tys. za diesla z 2003 roku. A później wszyscy mówią że Renault jest awaryjne :-/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam, ewelinka, auto wygląda ładnie, nie zauważyłem złych oznak auta ale w opisie auta: przegląd na terytorium RP będziesz mogła mieć tylko na rok, więc nie ten lipiec 2012r. nie jest aktualny (inaczej jest z autami fabrycznie nowymi zakupionymi w Polskich salonach, maksymalnie na 5 lat, a teraz to chyba nawet max 2 lata). Ponadto opłaty nie 1300 a wniosą Cię 1800zł bo jeszcze recykling + 270zł przy rejestracji bo auto nie ma Polskiej książki - karty pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprox Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 do tego trzeba dodać jeszcze wymiana rozrządu, oleju i filtrów czyli kolejne 1000 zł i w całości dodatkowe opłaty to nie jakieś 1300 a spokojnie 3000 zł i oby skończyło się tylko na tych wydatkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelinka212 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam dziękuję wszystkim za oceny i komentarze są bardzo przydatne ,nie miałam czasu wcześniej odpisać - praca- a co sądzicie o tym aucie http://moto.allegro.pl/okazyjne-piekne-mag...1415929843.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 zderzak ma inny kolor. Gniezno- polskie zagłębie sprowadzanych samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam. Obawiam się, że była bita z przodu, ale zaznaczam, że jest to moje spostrzeżenie, a faktycznie możliwe że się mylę: auto w ładnym wizualu, jednak maska silnika coś źle licuje z zabudową zderzaka. To że inny odcień lakieru, jestem w stanie zrozumieć, bo to lakier perłowy, który zmienia się w inne odcienie w zależności od kąta patrzenia i pogody. Powodem moich podejrzeń jest również zdjęcie silnika, brak osłony plastikowej nad lewym reflektorem. W środku wytarta rączka od drzwi, ale ten typ tak ma, na naszym forum jest jak to naprawić - zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Wytarta rączka drzwi i zabrudzone z wypaloną dziurą siedzisko kierowcy. Może nasuwać na myśl częste otwieranie i wysiadanie z auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi