zawisza1980 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 jachaa jakiś czas temu szukałem meganki tu u nas w trójmieście i ciężko było. Była jedna ładna ale w woj. wielkopolskim. Odradzam Gniezno - ceny takie same jak u nas a teraz tam jest afera z autami sprowadzonymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachaa Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No właśnie...zaczęlam rozglądać się za czymść w kuj.-pomorskich i zach.-pomorskim...Przeglądam oferty na allegro i na troj.pl - i w 3city cięzko o coś fajnego. Pewnie to kwestia czasu by trafić na dobry egzemplarz. A jak w rezultacie u Ciebie zawisza1980 - kupiłeś meganke w 3 city? Moze jakieś sugestie, gdzie dobrze uderzyć - może jakiś pośrednik, auto-komis? Pozdrówki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Pojechałem do Włocławka po megi ale wróciłem z Clio II. To dla mamy więc jej wystarczy. Jest bardzo zadowolona. Radzę omijać Starogard, Gniezno, Pleszew zdjęcia to jedno a stan to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachaa Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 ;-) dzięki za rady ;-) przegladam również oferty na clio - autko wydaje się całkiem sympatyczne, jednak linie megane sedan są zdecydowanie ładniejsze ;-) nie będę się spieszyła z zakupem. Nie chcę trafić na jakiegoś szrota w ktorego trzeba będzie ładować sianko... [ Dodano: 2011-02-01, 14:10 ] wpadła mi w oko jeszcze ta Laguna: http://allegro.pl/duzo-zdiec-renault-lagun...1423629536.html mam nadzieję, że nie wybijam się nadto z forum Biorę pod uwagę caly czas Pierwszy Link (Megane) - auto nie zostało jeszcze sprzedane. W obu modelach brak klimatycacji - jednak Laguna posiada wyższą jakość wnętrza, co widac gołym okiem. Co oo niej sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi