Rxe.Megane Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Regulamin i zasady cytowania Nie kieruję się tymi opiniami, to samo pewnie mówią na forum golfa tylko, że o renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Nie wiem ile chcesz wydać Do wydania mamy 45tys zł (mniej więcej tyle wyjdzie z kwotą za sprzedaż auta), ale na razie jeszcze się nie zdecydowaliśmy - na 90% jednak będzie to manual - zona zrozumiała że jest to zbędny wydatek i narażanie się na koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ja zupełnie nie żałuję zakupu auta z DP0 dla żony. Wcale to nie jest zły pomysł - tym bardziej w młodszym aucie. Jak popytać mechaników od automatów to mają bardzo dobrą opinię o skrzyniach Renault. Nie są wprawdzie super-nowoczesne ale jeśli chodzi o wytrzymałość to przebijają wiele innych konstrukcji. Kolejnym autem mojej żony będzie Megane II i napewno będzie ze skrzynią automatyczną. Sam jeżdżę manualem ale szczerze ... nie dziwię się jej, że tak polubiła autamaty. To poprostu bardziej komfortowe (zdecydowanie w mieście !). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi