Nazgul07 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam. Mam prośbe wielką zeby ktos mi powiedział jak uruchomic radio po wpisaniu kodu. Poniewaz wymienialem akumulator i radio trzeba od nowa uruchamiac. Problem polega na tym ze wpisuje pilotem przy kierownicy kod ale nie wiem co dalej zeby uruchomic radio. Jest jakas kombinacja klawiszy aby zaakceptowac kod?? Pomocy bo bez radia sie nie da jezdzic a jutro wyjezdzam nad morze hehe. Wybaczcie jezeli to nie tu, a jezeli tak jest to przekierujcie mnie w odpowiednie miejsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 hmm nie wiem jak w megane 1 gen ale w MII trza wklepać kod klawiszami od 1 do 4 a następnie przytrzymać klawisz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 u mnie jest tak że jak wpiszesz kod to w przeciągu paru sekund (zanim usłyszysz "blip") musisz przytrzymac długo przycisk source na pilocie. nie wiem jak to wyglada w autach bez pilota ale też spróbuj takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 u mnie z kolei cyfry wybierasz pokretlem a zatwierdzasz trzymając przez 3sek. przycisk Vol + i - na pilocie az do pipnięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Po wklepaniu kodu można jeszcze przytrzymać (mute) środkowy przycisk i też powinno odpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszy-hu Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 U mnie między cyframi przerzuca się tym przyciskiem na dole pilota i póżniej tym samym zatwierdza się całość dłużej przytrzymując. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi