jazlo1 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Byłem wczoraj w firmie vtech na ul.Bieżanowskiej w Krakowie zasięgnąć informacji na temat virusa do mojej megi.Cena wynosi 1800 brutto jeżeli nie będe brał faktury to oczywiście - 22%VAT ten chip może podnieś moc samochodu nawet do 30km ale nie koniecznie.Podobno w kazdym samochodzie wychodzi inaczej moze być np. 25, 27 lub poprostu 20km tak jak piszą w ulotkach i na stronie.A teraz moja prośba do wszystkich tych ktorzy wiedza cos na temat tej firmy z wlasnego doswiadczenia lub od kogos kto poprawial osiagi swojego samochodu właśnie u nich.Jak się ma jakosc wykonywanych uslug do ceny.Jezeli ma ktos propozycje firmy do ktorej mam sie udac na zrobienie wirusa slucham uwaznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 vtech był dobry dawniej ale z tej firmy ze dwa lata temu odeszło dwóch najlepszych pracowników i jest kicha, zrobią ci te dodatkowe konie ale mają uniwersalny program który wgrywają do auta... proponuje TTC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazlo1 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 TTC gdzie mają siedzibe???A ty masz juz jakiegos virusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 jeszcze nie mam, ale juz nie długo... http://www.ttc.pl/ to jest koleś który najlepiej w krk sie na tym zna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazlo1 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A godula? bylem tam przed chwila tyle ze urlop maja i nic sie nie dowiedzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 też się interesowałem vtech i mnie za wirusa powiedzieli 1500! ciekawe skąd biorą te ceny :) a chiptunig w planach na przełom sierpnia/września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Godula to następny pajac, ustawiają u niego hamownie pod auto, tak ze pokazuje tyle ile oni chca...., tak więc albo TTC albo oddział masters tunig tyle ze najbliższy jest w katowicach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 pytalem paru znajomych rajdowcow. V-Tech + Godula = wszyscy mi polecają TTC, MastersTuning @ Katowice City lub (...) nie amietam nazwy w Bielsku Białej (mogę się dopytać co za firma...) kumpel ostatnio właśnie w BB robił swoja Ibize 1.9Tdi ze 120 na 180... :} :) i cos kolo 400Nm, podobno przy 250 firmowym Mondeo na A4 kończy się zimna krew ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ci w bielsku to robią chyba tylko TDI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazlo1 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Kto jest lepszy TTC czy Masters Tuning? jakie maja ceny?aha i gdzie dokładnie jest to TTC bo na stronie nie mogę wejść na dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 To spisz adres i zapraszamy na www.zumi.pl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 toście mnie panowie tym vtechiem zmartwili, a już prawie byłem umówiony :) no nic zmiana planów :) dzięki za ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 TTC - numer na kom - dzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazlo1 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 dzwonilem wlasnie do masters tunning i powiedzieli mi 1300pln + 200pln pomiar na hamowni wiec wydaje mi sie ze wiecej szukac nie bede.Pozwiedzam sobie katowice a oni zrobia mi viruska w tym czasie.ale to dopiero za jakies 2 tygodnie jezeli nic sie nie zmieni.Jak zrobie podziele sie wrazeniami z jazdy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Z tego co wiem, to MT jest kawalek od centrum, takze ciezko Ci bedzie cos pozwiedzac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi