tonytoca Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 witam . patrząc na bardzo niską linie tylnego zderzaka i biorąc pod uwage plastkikowa komorę bagażnika mam pytanie : czy da się założyć hak do megane II ? - jesli tak , to czy nie trzeba wycinać troche zderzaka ? jaki jest całkowity koszt montażu ? - może ktoś z Was ma - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 da sie założyć i nic nie trzeba wycinać, wiem bo mam hak właśnie w megane II, ktoś kto miał wcześniej ten samochód sobie założył, na szczęście jest to hak odkręcany i tak straszliwie tego nie widać. Co do kosztów nie wiem, podzwoń po zakładach co haki montują to Ci powiedzą. Na tym zdjęciu widać jak to jest u mnie rozwiązane: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...46404353be.html do tego wystającego elementu przykręca się hak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonytoca Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 ok - dzięki za odpowiedz - poszukam teraz jakiegos zakladu w poblizu , nawet niezle to wyglada kiedy jest odkrecony - nie widac go prawie - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi