Chess175 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam, Ostatnio gdy Megii odpoczywała jeździłem dużo dieselkiem i stwierdziłem, że klekot mnie uspokaja Możliwe, że będę miał możliwość zakupienia silnika 1.9dt właściwie za grosze. Silnik pochodzi z Megii 2002r i ma przebieg 54kkm. wiem, że jest to pewny przebieg gdyż znam dobrze to autko. teraz pytania: 1. Czy warto wogule się bawić w taki swap? 2. Czy jest możliwość zarejestrowania auta, które było benzyną a teraz będzie dieselem? 3. Jakie przeróbki należało by zrobić, żeby móc jeździć spokojnie i bez stresowo? 4. Na co jeszcze zwrócić uwagę? Pomijam fakt zmieszczenia silnika pod maska, bo myślę, że to da się zrobić Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 jeśli dobrze pamiętam to nikt ci takiego auta nie zarejestruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi