majkelc Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witajcie, To mój pierwszy post na Tym forum, więc witam wszystkich serdecznie i proszę o wyrozumiałość Planuje zakup Meganki II ph 1 tak do 18 tyś. trafiłem na dość interesujące ogłoszenie i bardzo Was proszę o opinie. http://otomoto.pl/renault-megane-1-9-dci-k...-C17376665.html Byłem ją oglądać no i napisze może to co zauważyłem. Od razu mówie ze Meganki dopiero zaczynam poznawać mam również kabel KKL i program DDT2000 natomiast nie umiem jeszcze sie nim posługiwać wiec nie bede gościa nawet pytał o możliwość diagnostyki. Usterki: 1. Olej w przewodzie łączącym turbo z filtrem powietrza (ściągneliśmy tą rurke będącą na wierzchu koło bloku no i niestety tam pojawił sie olej) 2. Na wyświetlaczu brak kompletnego szkileletu samochodu (tzn nie ma kół) 3. Komunikat po niemiecku re....... defekt podobno związany z czujnikami ciśnienia w oponach (ale ja nie znam niemieckiego wiec nie wiem o co chodzi) 4. Nie swiecące lampki w drzwiach Jest do niej książka no i wygląda że ma przejechane te 112 tyś ale niepokoi mnie ten olej. Bardzo Was proszę o jakieś opinie. Pozdrawiam, majkelc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Odpuść sobie - naprawdę cena niczego Ci nie sugeruje? Podpowiem - padlina. Ta Meganka była chyba już z dwa razy w krótkim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 cena niczego Ci nie sugeruje? :shock: okazja? Trza brać! sory, nawet ramiona wycieraczek ma krzywo założone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelc Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No powiem szczerze, że ona na żywo wcale źle nie wygląda poza tymi rzeczami o których napisałem. No i ta cena rzeczywiście jest niezła aż podejrzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi