DARREK Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam, Chciałbym Was prosić o opinie i sugestie na temat tegoż egzemplarza: http://otomoto.pl/renault-scenic-1-6-gaz-l...tml#description Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 - lewa przednia lampa (jak się patrzy od przodu auta) jakaś mętna - fotel kierowcy zmasakrowany - pod maską niezły bałagan - decha rozdzielcza wewnątrz po lewej stronie coś dziwnie spasowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Bardzo zniszczony środek i ta maska z przodu tak jakoś dziwnie odstaje od lamp ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Cena adekwatna do stanu. Może nawet za wysoka. Widać, że auto jest zmęczone i zastanawiająca jest ta prawa lampa przednia. A dokładnie jej nieoryginalne osadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Citadis Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Fotele tragiczne. U mnie po 208 tkm są w o niebo lepszym stanie. No i progi i inne wrażliwe miejsca w Scenicu jakieś takie za mało zeżarte jak na krajowe auto ;-) Chyba że właściciel garażował i nie jeździł zimą albo to ja mam egzemplarz z ruskiej blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Na 100% bity przodem, prawą stroną. Brak pokrywy przekaźników. Malowane błotniki, zderzak i maska. Z przodu i z tyłu różne ramki tablic rejestracyjnych. Zafajdany silnik na pokrywie rozrządu. Patrząc na fotel kierowcy i radio to myślę, że jeździł z kogutem "TAXI" na dachu. Ogólnie masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Tylne drzwi od strony pasażera chyba odstają i są wgniecione delikatnie. Reflektor to fakt, ale wiem z doświadczenia że wymieniając go jedynie można go zamontować pozostawiając ową szczelinę lecz, klapa wydaje mi się delikatnie przesunięta z lewej strony w górę. Zwróćcie uwagę na kąty maski przy kierunkowskazach. Lewa strona jest powyżej linii kierunkowskazu a prawa na poniżej. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem ale wiecie o co chodzi ? I jeszcze przód rozkręcany, co widoczne na pierwszych śrubach od dołu przy otwartej masce. Jedna nawet nie jest tego samego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedku Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 ja też szukam i już z doswiadczenia wiem patrz na wneke tam gdzie jest kolo zapasowe wszelkie silikony nie orginalne to znaczy ze bity.co do tego modelu to troche umeczony silnik nie za ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Wielkie dzięki za tak liczną pomoc! Egzemplarz do pominięcia... a co o tym sądzicie? http://otomoto.pl/renault-scenic-lpg-C17275434.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Citadis Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Brak halogenów z przodu. Z tego co wiem to srebrny tylny zderzak chyba nie był montowany do granatowego lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Słabe zdjęcia, ale..... ten zagięty prawy próg :shock: . Ja bym się tym autem nie zainteresował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 czemu szukacie auta fajnego jakim jest Scenic za 6 tys poszukajcie w granicacj 8-9 to będzie egzemplarz który będzie doinwestowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi