kinderP Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam Jestem na etapie poszukiwań Scenica mam oferty proszę o uwagi i spostrzeżenia : 1 2 3 Którą opcje wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Ten pierwszy ma wpisane na wszelki wypadek,że jest uszkodzony Ten trzeci-bardzo słabe fotki, jak by chciał coś ukryć drugi jest według mnie spoko ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renoamator Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 2 i 3 to samo auto: - nalepki na tylnej szybie i przy napisie Renault na klapie - zadrapanie na tylnym zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Faktycznie - czyli ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinderP Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam Poszukiwania trwają jeśli można to proszę o ocenę i poradę: 1 2 3 Pozdrawiam serdecznie. [ Dodano: 2011-03-21, 14:47 ] Ponawiam prośbę o cenne uwagi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi