loozack Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ja kupiłem auto na fakturę gotowe do rejestracji ze wszystkimi opłatami, przeglądem itp. i nie było żadnego problemu w WK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergap Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 ...poprzednio rejestrowałem Lagunkę sprowadzoną i bez opłat...opłaty robiłem sam i było spoko..:P Opłacał ktoś teraz ubezpieczenie... Tak-Ja opłacałem i to kolejna historia z dreszczykiem...do tej pory ubezpieczałem w jednym towarzystwie(nie pisze jakie) Lagunkę wczesniej golfa...było ok średnio 420 zł za OC+NW na ROK,teraz idę myślę sobie Scenic młodszy (7 lat) będzię taniocha a tu 60% zniżki i kwota ubezpieczenia 870 zł na ROK bez NW :shock: :shock: :shock: Powód? Błachy...zwyżka za wiek której NIGDY w tym towarzystwie UB nie miałem - 50% :P Mało tego zwyżka obowiązuję do 25 roku życia...ja jestem rocznik 86...8 kwiecień...kwestia miesiąca....TOTALNA PORAŻKA.... 7 lat bezszkodowej jazdy nie ma znaczenia zwyżka jest ustawowa...Nieważne czy jeździsz 6 lat i 11 miesięcy BEZ SZKODOWY czy dopiero odebrałeś PRAWKO płacisz 50% KARY!!!!(zwyzki) Pozdro :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi