Kolo1976 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witajcie. Czy ktoś się spotkał z taką sytuacją w MIII lub SIII ze skórzaną kierownicą. Mam zaledwie ponad 13 tys. przejechane, a tu zauważyłem, że z lewej strony kierownicy schodzi skóra. Zrobiły się takie placki. Czy ktoś miał coś podobnego?? Proszę o info. Czy sądzicie, że to podlega wymianie?? Pozdrawiam. Kolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 jedź do serwisu i zgłoś im to jako reklamację - bez przesady - po 13 tys km nie powinno byc śladów na kierownicy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 ja mam 28 tys na liczniku, a kierownica wygląda jak nówka. Jedź do serwisu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 U mnie po 15 kierownica idealna, galka od zmiany biegów natomiast jzu przyzwoicie podniszczona (głownie od obrączki) - będę ją (gałkę nie obrączkę reklamował przy przeglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo1976 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Byłem dzisiaj. W związku z tym, że jeszcze ponad rok auto na gwarancji, szef mechaników polecił, abym jeszcze trochę pojeździł i niech się poździera jeszcze bardziej i wtedy przyjadę i wymieni na nową. Teraz musiałby robić zdjęcia i wysyłać do RP i mogliby się czepiać, a tak za jakiś czas będzie mógł swoją decyzją ją wymienić. Wierzę w to co mówię, bo przy Lagunie pomógł mi nie raz zaoszczędzić trochę kaski, więc zrobię jak mówi. Pozdrawiam. Dario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi