tiru89 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam Proszę o ocenę tych aut. Co Wam się rzuca w oczy ?? Który polecalibyście ?? 1 Sedan benzyna http://allegro.pl/2003r-serwisowany-i1469853173.html po ewentualnym kupnie na 100% byłby gaz 2 HB diesel http://otomoto.pl/renault-megane-oplacony-...-C17644780.html Z góry dzięki za opinie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 wszystko byle bez gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david1982 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 ja osobiscie wolałbym hatchbacka jest zgrabniejszy i ma diesla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Osobiście sedan w benzynie (+gaz), duży bagażnik, czasami jest bardzo potrzebny, instalacja gazowa to spory wydatek (są firmy na raty instalują) ale koszt jazdy dużo mniejszy, butla w komorę koła zapasowego i dojazdówka zamiast pełnowymiarowego zapasu. Taką konfigurację zastosowałem w poprzedniej Astrze sedan. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Każdy pisze co woli, nikt nie ocenia. Spróbuję. Obydwa auta w wersji Expression. Sedan w lepszym wypasie pod względem komfortu- automatyczna klima, hatchback ma ESP sedan nie. Ja wybrałbym z tych aut sedana. Przemawia za nim: pochodzenie, jeśli sprzedaje go faktyczny właściciel to tym bardziej. Wygląda na trochę zapuszczonego w środku ale nie wiadomo jak wyglądał diesel przed picowaniem. Widoczne uszkodzenie raczej nie jest poważne. W przypadku diesla nie podoba mi się różnica w szerokości szpar w drzwiach, prawa strona tył jest większa od analogicznej lewej. Po za tym nie ma zdjęc komory silnika jak w sedanie. Nie wiadomo co ma pod maską. U mnie 1:0 dla sedana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawrick Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 też bym wybrał sedana, szkoda tylko ze nie ma diesla były by przynajmniej dwa takie same w klubie :P a tak na serio to widać że nie picowany na handel ciekawe ile ma najechane?... chyba warto obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiru89 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Sedan ma 230 tyś serwisowany w Renault Polska od nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi