kulkapakulka Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Zastanawiam się na d kupnem tego autka http://www.toyota.pewneauto.pl/szczeg.asp?id=26236#szczeg ,bardzo bym prosił o opinie czy warto pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Wygląda sympatycznie ale za dużo detali nie widac. Nie piszą, że bezwypadkowy to taka taktyka. Trzeba o to zapytac może jest coś w historii autka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Wydaje mi się, że ktoś już o niego pytał, albo polecał. Zdjęcia faktycznie nic nie pokazują złego, jedynie tylny zderzak po prawej stronie ma jakiś ślad, takie małe jajko do gołego wytarte. Mało zdjęć, nawet foteli nie pokazali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 zderzak po prawej stronie ma jakiś ślad, takie małe jajko do gołego wytarte A czy to przypadkiem nie odbłysk z lampy aparatu ? 14k, jak dla mnie, albo tanio albo dobra oferta, czy nie powinno to auto tak z 2,5-3k kosztować więcej ? I coś mi się nie widzi z drzwiami pasażera, na wysokości lusterka. Tylne, prawe nadkole ma delikatną wgniotkę, tak 10cm poniżej linii listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi