slawek3178 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Jak fachowo nazywa się osłona halogena przedniego do renault scenic 1 ph1 , ta co halogen jest regulowany i przykręcany do zderzaka. mam uszkodzoną z lewej strony i nie wiem czego dokładnie szukać na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 O który element Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 slawek3178, musisz szukać halogenów z ramką, jak chcesz kupić to zadzwoń 512544264 są na miejscu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek3178 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 A samej ramki nie można dokupić ? Bo na aukcjach allegro widziałem halogeny ale bez ramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 no to zadzwoń i kupisz samą ramkę kol. Paweł ma to sprzeda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek3178 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Wysłałem ci pw ale zadzwonię jutro to się dogadamy ,potrzebuję jeszcze parę rzeczy może też będziesz miał. [ Dodano: 2011-03-07, 16:29 ] Dzwonilem ale ramki niestety nie ma. Muszę szukać dalej [ Dodano: 2011-03-07, 16:46 ] Chłopaki a może wie ktoś z was gdzie są jakieś szroty z reno scenic w promieniu 50 km od wadowic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi