pawels Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Witam. Przymierzam się do zakupu megane II i tu zwracam się z prośbą do Was o ocenę dwóch sztuk 1. http://allegro.pl/zadbane-renault-megane-1...1495265029.html Podobno nic blacharsko-lakierniczo nie ruszane, wszystkie szyby oryginalne, przebieg też ale to się sprawdzi :P VIN VF1BM0G0627494066 Może jest tu ktoś kto ma niedaleko i mógłby podjechać i ją obejrzeć? :P 2. http://otomoto.pl/renault-megane-1-9tdci-C17792513.html a tą jadę jutro obejrzeć na żywo. Z rozmowy telefonicznej dowiedziałem się, że robiony jest przód: zderzak i lampa, podobno po spotkaniu z dzikiem. Co do reszty blach właściciel nic nie gwarantuje bo podobno kupił ją rozbitą od kobiety i nie wie co było wcześniej robione. Zastanawia mnie ten ciemniejszy odcień tylnego błotnika na 2 zdjęciu. Do niej mam tylko 40km więc podjechać nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 dal mnie to dziwne, że ktoś w Świdniku sprzedaje auto które zostało zakupione w Pile. Nawet go nie przerejestrował. Może zorientował się, że trzeba włożyć w niego kupę kasy ? Silnik jest przesadnie czysty. Bez podjechania do ASO nie zdecydowałbym się na jego zakup Co do tego w Skierniewicach, to cena za ten rocznik, mimo bogatego wyposażenia mocno odbiega od cen rynkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawels Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 nimrod koleś kupił go z rozbitym przodem (zderzak, chłodnica, lampa) poskładał do kupy i sprzedaje. Poprzedni właściciel nie chciał się bawić w naprawy i sprzedał uszkodzony. A co do pierwszej to bardziej chodziło mi o ocenę stanu niż komentarz do ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 pawels, jeśli chodzi o tego ze skierniewic to wiem tylko tyle, że jeździ i czysty odgłos silnika ma - tyle wrażeń organoleptycznych - widziałem go na ulicy w skierkach. Wiecej nie powiem bo gościa nie znam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawels Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 OK ten ze skierniewic odpada... w 2008r ostatni serwis w ASO i wtedy na szafie było 161tys :shock: czyli 3 lata jazdy na wstecznym i obecnie jest 148tys :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 hehe... niemniej uważam, że nie znajdziesz takiej z realnym przebiegiem, bez cofania licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawels Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Saddam spokojnie, nie wolno podchodzić tak pesymistycznie :P już kilka sztuk udało się potwierdzić :P chociażby to http://otomoto.pl/renault-megane-1-5-dci-C15701188.html z przodu bita ale przebieg oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_Pol Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 skąd pewność że przebieg oryginalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 pawels, to już bym wolał z cofką :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 cytuję treść drugiego ogłoszenia "AUTO POSIADA DYNAMICZNY I OSZCZĘDNY SILNIK. TURBINĘ SŁYCHAĆ WPROST PROPORCJONALNIE DO DOZOWANIA GAZU. PRZEPŁYWOMIERZ BYŁ SPRAWDZANY, EGR BYŁ CZYSZCZONY I NA RAZIE SAMOCHÓD PRZYSPIESZA BARDZO DOBRZE." Czyli gość na wstępie daje do zrozumienia że turbo furczy ąż miło :/ i ten egzemplarz "tak ma" .. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawels Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 saddam a ja nie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi