damianpop Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Witam. Przeglądając ogłoszenia znalazłem ciekawostkę w scenic'u I ph II. Jest to nawigacja fabryczna. Oto link do ogłoszenia: http://motogielda.interia.pl/renault-sceni...-C17651957.html Widział może ktoś coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Nic specjalnego, wychodziły takie modele z nawigacją i nie ma w tym nic nadzwyczajnego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 damianpop, miałem nawet taki zestaw do sprzedania jakiś czas temu ale nie mogłem nigdzie dostać górnej czesci deski i sobie darowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi