donbzyk Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 witam co koledzy sądzicie o tym egzemplazu? link z góry dziekuje za wszelkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawels Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 na pierwszym zdjęciu coś mi dziwnie drzwi kierowcy wyglądają, no i dziwnie spasowane przednie błotniki z progami, tylna klapa źle spasowana no i czemu nie ma napisu MEGANE :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 2004 i 115tkm? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donbzyk Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 dzieki za pomoc sprawe przebiegu nie bede wogle poruszał bo wszyscy wiemy jak to niestety wygląda w polsce co do napisu megane przyglądałem sie fotką tyłu i cos mi nie pasowało teraz juz wiem co jeszcze raz dzieki za pomoc :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Napis z tyłu to akurat nie problem, sam u siebie zdjąłem, ale już te drzwi faktycznie chyba nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawels Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 sprawe przebiegu nie bede wogle poruszał bo wszyscy wiemy jak to niestety wygląda w polsce i dzięki takiemu podejściu kupujących handlarze nie mają skrupułów przed cofaniem liczników :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk73 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 2004 i 115tkm? a dlaczego nie. Najprościej jest oczywiście wjechać do ASO i sprawdzić kiedy był ostatnio w serwisie i jaki miał wtedy przebieg. Jak ja szukałem swojego to sprawdzenie w ASO było na pierwszym miejscu, potem ewentualnie dalej interesowałem się daną renówką. Na zachodzie też nie wszyscy robią rocznie 50-100 kkm ropniakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Osadzenie przednich lamp wygląda jakoś dziwnie. No i ten straszny jasny plasticzek przy sterowaniu szybami w drzwiach kierowcy... Ogólnie może warto się nią zainteresować, ale jak na siedmioletnie auto to przebieg podejrzanie niski. Do uważnego sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Podejrzane jest również że na progach przy tylnch błotnikach nie ma oryginalnej foli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi