lasu Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Witam serdeczne wszystkich. Mam zamiar zakupić autko Megane II 1,6 16V. W internecie znalazłem oto taką ofertę: http://otomoto.pl/renault-megane-maly-prze...-C17728254.html Bardzo proszę o pomoc w zakupie. Liczą sie wszystkie uwagi :P Z góry dziękuje za pomoc i wszytskie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Auto od miłośnika solidnych muzycznych brzmień. Zdjęcia są beznadziejne, chyba zrobione komórką i to taką sprzed paru lat. Wóz sprzedaje handlarz, więc pewnie jest to celowe zagranie, żeby mało co zoabaczyc. Dla mnie to auto jakoś dziwnie wygląda. Z prawej strony brak chlapacza z przodu (ale to może by przypadek), choc spasowanie poszczególnych elementów nadwozia też jakoś nierówno wygląda. ESP podobno to ma, ale ciężko to wyłapac na fotkach. Próbowałem powiększyc, ale z marnym efektem. W komorze silnikowej brak jakichkolwiek naklejek, oprócz tych na pokrywie silnika. Mnie się osobiście to auto nie podoba, no ale masz podany VIN więc pewnych szczegółów można się dowiedziec w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Miłośnicy dobrego brzmienia lubią też zadbać o swoje auta, to akurat niczego nie przekreśla, natomiast mi nie podoba się spasowanie maski, ew. zderzaka - szczelina nie jest równa. A i przebieg wg mnie mało realny. Kierownica wielofunkcyjna? Nie wydaje mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Nie podoba mi się też szpara między drzwiami od strony kierowcy, osobiście odpuścił bym sobie na etapie oglądania zdjęć, auto wygląda na kiepsko zrobione po wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 ESP nie ma na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamakaze Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Zaczął bym od sprawdzenia przebiegu, bo podejrzanie mały jak na niemca.. "PORZĄDNE NAGŁOŚNIENIE" a tu proszę, brak wytłumienia pod maską 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi