Waldii77 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam! Skorzystam z forum ogólnego i zapytam czy warto trzymać Megi(sedan 2004, 40kkm) za dużo nie jeżdząc gdyż dostałem samochód służbowy(Corsa 1.3 Cdti) którym robi sie ok.4-5 tys.km/m-c poruszając sie wszędzie i cały tydzień gdzie mi sie żywnie podoba czyli prywatne wyjazdy.Troche w kropce jestem bo qrcze mówią ze jak samochód stoi to...To już druga moja Megana ale sam nie wiem czy mi kiedyś uwierzą w taki przebieg samochodu.Pytanie jakie przebiegi trzeba robić zeby optymalnie był wykorzystany a nie stał.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Raz w tygodniu do kościoła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 trzymaj dla mnie, za rok odkupie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jeżeli nie będziesz go faktycznie powozić, to jak najbardziej sprzedawaj. Fura co roku będzie tracić na wartości. Mały przebiego to jedno, a coraz starszy samochód to inna para kaloszy. Mamonę ze sprzedaży zainwestuj, a gdy najdzie potrzeba kupna nowej fury, to wybierasz kasę, i już. Niby takie proste, co nieeee? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ja tam swoje clio (2-gi samochod, 2003 rok, 24tkm) trzymam (stan techniczny "igła") - szkoda mi sprzedac bo kupilem nowy z salonu a cena sprzedazy w tej chwili byłaby lekko śmieszna - na lody mam i bez sprzedaży samochodziku, który mi dzielnie służy jako zapasowy jak potrzebuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi