Slowik8609 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Panowie i Panie ( jeśli są z Radomia ). Mam do Was ogromną prośbę i mam nadzieję, że admin się zgodzi. Pisze pracę mgr na temat aktywności rekreacyjnej mieszkańców naszego miasta. Proszę, jeśli macie chwilkę wypełnijcie ankietę, oraz jeśli możecie - prześlijcie do innych mieszkańców naszego miasta. Zależy mi na odpowiedzi tylko mieszkańców Radomia bądź najbliższych okolic. Z góry dziękuję http://www.ankietka.pl/ankieta/56932/ankie...a-radomian.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Poszło ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 dzięki wielkie i mam nadzieję, że będzie więcej Dziękuję wszystkim za pomoc. Magisterka obroniona :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi