jokker Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Witam, mam pytanie czy ktoś może tuningował wygląd meganki classic? Bo chce troche odroznic moja megii od seryjnych modeli i zastanawim sie od czego zacząć.. Mysle nad spojlerem na kalpę bakarznika. Moze ktoś ma u siebie cos takiego zalozone. Jesli tak to chetnie zobacze fotki, mile widziane rowniez ile taka przyjemnosc kosztuje i gdzie najlepeij kupic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Oczywiście jest taka możliwość. Mój tata ma taką na swoim classicu. Do tego łatwo dostępne są brewki na allegro i progi. Proponuję zebrać kilka elementów i dopiero potem dać je do założenia i malowania. Niższy koszt! Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokker Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 a mozesz rzucic jakies fotki classica Twojego ojca :> z góry dzieki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesper22 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Proponuje przeszukac allegro za spojlerkiem. Zalezy co chcesz delikatny spojlerek czy moze cos w stylu Fast&Fourius. Mam jeszcze pytanko czy ktos bawil sie w oklejanie kokpitu, jak to sie sprawdza i czy warto takie cos robic. Do stiunigowania auta proponuje takze swiatla w stylu lexus look na tyl i do przodu ring angels, fajnie to wyglada i mam zamiar zmienic swoje swiatelka na taki styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokker Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Przeszukałem juz allegro i znalazłem tylko jeden pasujący do Classic'a. LINK Chciałbym delikatny spojler niewiele odstajacy od klapy bagarznika, ale wtedy bedzie on zasłaniał trzaecią lame STOP umieszczeoną wewnątrz samochodu na półce. Dlatego mysle zeby kupic spojler z wbudowanym światlem stop w spojler, lecz niestety nigdzie takieo nie znalazłem. Moze ma ktoś namiart na jakais sklep, gdzie mozna zdobyc taki spojler?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Coś takiego ma mój tata. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Widziałem Classika z takim spojlerkiem. Bardzo ładnie się prezentował. Subtelny dodatek, który ładnie wkomponowuje się w to przetłoczenie na klapie bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 kierowca ma zwykle oczy powyzej klapy bagaznika, dodajac ze klapa opada idac w tyl auta, sadze ze 3ci stop bedzie dalej wystarczajaco widoczny. prosty test... przylep na klapie cos tej wysokosci i popros kumpla zeby za Toba pojechal :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1tomecki1 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 witam ja mam classica z takim spoilerem. wielki tuning to nie jest ale autko wygląda ciekawiej. W tej chwili nie mam zdjęć ale jak tylko zrobię to wrzucę żebyś mógł obejrzeć (spoiler ma dodatkowe światło stop wbudowane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokker Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 a moge zapyać gdzie dostałes taki spojler ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 a moge zapyać gdzie dostałes taki spojler ;-) Szukaj na allegro. Można też odszukać w wyszukiwarce firmy jak ta: http://www.tuning-zone.pl/?pageid=216&lang=pl z szeregiem elementów do meganki. Fajny jest też Cetus ( dobra jakość)) http://www.cetus-tuning.pl/renault.php Jak pisałem wcześniej - warto od razu wziąć więcej elementów ze względu na niższe koszty ( i czas) przygotowania i montażu. Zdrówko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 A ja spoilerow raczej nie lubie,wydaje mi sie ze tak wystarczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Całkiem gustowny. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi