Arzago Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Próbowałem wyszukać info na forum, czy już przypadkiem nie było poruszane pytanie. Chodzi mi o silniczek 2.0 w megane II. Czy jest dynamiczny, ile łyka sobie paliwka i przede wszystkim czy jest awaryjne i co w nim ewentualnie najczesciej zawodzi? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Pisałem już ze dwa posty o MII z zilnikiem 2.0 16v. Spalanie, usterki itp... były opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arzago Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ok, dziekuje. Dokładnie poszukam w takim razie. [ Dodano: 2011-04-05, 21:31 ] Koledzy a co sądzicie o tym autku? http://otomoto.pl/renault-megane-C17820298.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 O tym autku, pisałem Ci już, ale był to inny Twój temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zamykam bo to bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi